Caner ERTAŞ - Müdür

Caner ERTAŞ - Müdür

1983 yılında Adapazarı´nda doğdum. İlkokulu ve ortaokulu Kütahya´nın Altıntaş ilçesinde okudum. Lise öğrenimimi Ankara Halide Edip Lisesinde başlayıp Ürgüp Lisesinde tamamladım. Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığında göreve başladım.

 Niğde / Çiftlik / Mahmutlu İlköğretim Okulu, Batman /Yolağzı İlkokulu ve Batman/Aydın Konak İlköğretim Okulu, Niğde Merkez/ Ağcaşar İlköğretim Okullarında sınıf öğretmenliği, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerini yürüttüm. Alan değişikliği İle Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine geçiş yaptım. Nevşehir Acıgöl Ortaokulu, Nevşehir Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi, Nevşehir / Merkez Mehmet Avlanmaz Ortaokulların da Bilişim Teknolojileri öğretmenliği yaptım.

 31.08.2015 tarihinden itibaren Acıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmekteyim.

Meslek yaşantımı sürdürürken Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdim. 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Yüksek Lisans ve Anadolu Üniversitesi Görsel Tasarım ve İletişim Bölümü öğrencisiyim.

 Evli ve iki çocuk babasıyım.